2019. február 3., vasárnap

Bébik

A héten három babával gyarapodott a Mattel osztagom. Két bébivel és egy kosaras csajszival, aki még nem lakik velem, de van róla fotóm!








 Nagytesó és kistesó.
 Made to move lányok örömmel babusgatták  a bébiket.

6 megjegyzés:

  1. Én is ezt a két bébit rendeltem meg, aztán kaptam helyette egy szőkét és egy barnát. Most várom a kosaras mTM babát és a néger bébit. Nagyon klasszak az összehasonlító képek. Azt hittem, csoki MTM színű lesz a kis afro is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek az összehasonlító fotók! Nem is értem, hogy fordulhat elő, hogy nem azt kapod amit rendeltél! Várom a fotókat a kosaras lányodról, remélem felteszed a blogra!

      Törlés
  2. Nagyon szép teljes készlet, gratulálok hozzájuk!! :-) Én is pár hete vettem meg az egyik bébit, nem a fekete hajú csokit, hanem a barnát. Szerepe lesz a kőkori sztoriban. Nagyon kis cukik ezek a kicsik, ráadásul te olyan klassz kis ruhácskákat tudsz hozzájuk készíteni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Kíváncsi vagyok a kőkori sztoridra! Örülök, hogy tetszenek a pici ruhácskáim, most is van pár terv a fejemben, már csak meg kell varrni!

      Törlés
  3. Nagyon jó nézni ezt a szép csapatot. Lányok bájosak a sok bébivel. Nálam nem lakik ennyi bébi, de egyszer biztosan bővítem a létszámot. Várom, mikor megmutatod őket a sztoriban. Gratulálok hozzájuk.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Remélem hamarosan bővül a te bébi készleted is!

    VálaszTörlés