2018. július 3., kedd

Vény nélkül... A nagy kaland 8.

Léna már nagyon izgatott, mert Danielről utoljára annyit tudott meg, hogy sikeresen landolt a gépük és, hogy várják a következő gépet. Ám ma reggel várta egy üzenet.

Drága Lénám!

Sikeresen megérkeztünk és tegnap már munkába is álltunk. Nagyon meleg van és a levegő páratartalma is nagyon magas. A tolmácsunk mondta, hogy ennél még lesz melegebb is. A határátkelések  rendben mentek, az autó út olyan hosszú volt, hogy azt hittük Ádinnal soha nem érkezünk meg. A vendéglátóink nagyon kedves emberek, sokat beszélgettünk. A misszió többi tagjával is összebarátkoztunk, sokat segítenek és már nagyon vártak minket. Ma egy vacsorára vagyunk hivatalosak. Nagyon sok beteg emberrel találkoztam az első napon, de olyan türelmesek és mosolygósak, örülnek nekünk. Ne aggódjatok jól vagyunk! Remélem ti is! Hiányoznak a kicsik és te is. Próbálok sokat fotózni és amint tudok jelentkezem ! Csatolok pár fotót is. Az elsőn  a misszió tagjai láthatóak. A szakállas úr Tom a szőke pedig Blaine. Tom aneszteziológus, Blaine pedig sebész.
Csókollak benneteket!
Dani






2 megjegyzés:

  1. Csodásak a fiúk az afrikai napfényben! Blaine már most tetszik. Lesz romantikus szál is itt? El tudnék hozzá képzelni egy gyönyörű fekete lányt... :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Romantikus szálon nem gondolkodtam, de jó ötlet! Viszont lesz benne egy gyönyörű fekete lány.

    VálaszTörlés