2018. március 16., péntek

Harley Davidson Barbie

Ma vettem át a postán gyűjteményem egyik szépséges vörös hajú Barbie-ját. Meglepetés volt, mikor jött az sms, hogy ma mehetek érte. Nem számítottam rá, azt hitten hétfőn lesz itt, a hosszúhétvége miatt. Szóval, ma befutott, ezzel fel is dobta a napom.


Egyébként rekord idő alatt értem a postára.
Nem sokáig volt a dobozában. Mindig nagy dilemma, hogy kivegyem, vagy ne. De mivel van közel 300 Mattel babám és csak kettő lakik a dobozában, úgy döntöttem ő nem lesz dobozlakó. Elég volt neki húsz évig egy dobozhoz drótozva, melegen beöltözve élnie.


A szeme alatt van egy szépségpötty.

HD Ken, azaz Simon nagyon várta, hogy láthassa kedvesét, hát még én mennyire vártam! Nagy öröm, hogy pattintós gumilába van! A cuccai, valami fantasztikusak! Van egy táskája, bőrdzseki, öv, bőrnaci, alatta rövidfarmer.Kendője is van, sapi, motorosszemüveg, bukósisak , babatartó.


A csizmája is csúcs!
Van tanúsítványa is. Az ékszerei is nagyon tetszenek!


3 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos kis lányka, nekem a haja tetszik nagyon! Baromira eredeti, hogy nem szöszke :D Sok boldogságot vele/ velük :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az tetszik benne nagyon, hogy kicsit idősebbnek tűnik, mert olyan érettebb az arca. Akár lehetne valakinek az anyukája is a sztoriban.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép arca van. Meglepődtem, hogy rövid farmer nadrágban van!!!

    VálaszTörlés