2013. augusztus 28., szerda

Makett bútor

Nagyon tetszik ez a kisszekrény és a tükör, amiben ugyan még nincs tükör, de hamarosan lesz. Azt még nem tudom, hogy igazi tükröt sikerül-e találnom bele, vagy öntapadós tapétából lesz-e. A szekrényke le lesz lakkozva. Gondolkodtam rajta, hogy lefestem és utána lakkozom le, de maradtam a natúr színnél. Annyi lehetőség van benne, én is elcsodálkozom, ahogy sorban jönnek a jobbnál-jobb ötletek. Nem mondom, hogy könnyen össze tudtam illeszteni a darabjait, de hamar rá lehetett jönni a taktikájára. A ragasztásnál kellett jobban figyelni, hogy az illesztések ne nyíljanak szét.

10 megjegyzés:

  1. Szia! Remélem sok-sok örömöd telik benne Neked és a babáidnak is!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos berendezés!! A natúr szín kellemes, mert természetes, én is csak lakkoznám. Kíváncsi vagyok melyik babáé lesz! :-) Remélem, megmutatod majd, ahogy éppen a ruháit pakolja boldogan bele! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha teljesen megszárad a lakk, már birtokba is vehetik a babák és akkor lefotózom őket! :)

      Törlés
  3. Szia!
    Nagyon jó lett a bútor!! És a családi fotó is nagyon aranyos! Ahogy Nagymama szeretettel megpaskolja Midge térdét, és mindenkiről sugárzik az öröm és szeretet... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon megszerettem ezt a fényképet, annyira jó, hogy itt volt a nagyi! Köszönöm, hogy elhoztad! :)

      Törlés
    2. Tényleg jó lett a kép, nagyon családi hangulatú :)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a kis bútor! :) A tükörrel kapcsolatosan lehet, hogy tudok segíteni, ha megírod nekem a méreteit - van egy hasonló alakú, vékony kis tükröm a kozmetikai táskámban, ha belepasszol, akkor szívesen elküldöm! :)
    A családi kép is nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az nagyon jó lenne, mert vettem öntapadós tapétát, ami tükör szerű, rá is tettem, de le is vettem róla, valahogy nem illik hozzá! A mérete 13cm hosszú és 5cm széles.

      Törlés
    2. Szia!
      Szégyen és gyalázat! Már megírtam neked egyszer a választ, de csak most látom, hogy vagy nem küldtem el, vagy nem vette a rendszer. :(
      Sajnos az én tükröm nagyobb: 18x8 centis. :(

      Törlés