2013. augusztus 28., szerda

Makett bútor

Nagyon tetszik ez a kisszekrény és a tükör, amiben ugyan még nincs tükör, de hamarosan lesz. Azt még nem tudom, hogy igazi tükröt sikerül-e találnom bele, vagy öntapadós tapétából lesz-e. A szekrényke le lesz lakkozva. Gondolkodtam rajta, hogy lefestem és utána lakkozom le, de maradtam a natúr színnél. Annyi lehetőség van benne, én is elcsodálkozom, ahogy sorban jönnek a jobbnál-jobb ötletek. Nem mondom, hogy könnyen össze tudtam illeszteni a darabjait, de hamar rá lehetett jönni a taktikájára. A ragasztásnál kellett jobban figyelni, hogy az illesztések ne nyíljanak szét.

10 megjegyzés:

 1. Szia! Remélem sok-sok örömöd telik benne Neked és a babáidnak is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! A babák, már össze is vesztek rajta! :)

   Törlés
 2. Nagyon csinos berendezés!! A natúr szín kellemes, mert természetes, én is csak lakkoznám. Kíváncsi vagyok melyik babáé lesz! :-) Remélem, megmutatod majd, ahogy éppen a ruháit pakolja boldogan bele! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha teljesen megszárad a lakk, már birtokba is vehetik a babák és akkor lefotózom őket! :)

   Törlés
 3. Szia!
  Nagyon jó lett a bútor!! És a családi fotó is nagyon aranyos! Ahogy Nagymama szeretettel megpaskolja Midge térdét, és mindenkiről sugárzik az öröm és szeretet... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon megszerettem ezt a fényképet, annyira jó, hogy itt volt a nagyi! Köszönöm, hogy elhoztad! :)

   Törlés
  2. Tényleg jó lett a kép, nagyon családi hangulatú :)

   Törlés
 4. Nagyon szép ez a kis bútor! :) A tükörrel kapcsolatosan lehet, hogy tudok segíteni, ha megírod nekem a méreteit - van egy hasonló alakú, vékony kis tükröm a kozmetikai táskámban, ha belepasszol, akkor szívesen elküldöm! :)
  A családi kép is nagyon jó lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, az nagyon jó lenne, mert vettem öntapadós tapétát, ami tükör szerű, rá is tettem, de le is vettem róla, valahogy nem illik hozzá! A mérete 13cm hosszú és 5cm széles.

   Törlés
  2. Szia!
   Szégyen és gyalázat! Már megírtam neked egyszer a választ, de csak most látom, hogy vagy nem küldtem el, vagy nem vette a rendszer. :(
   Sajnos az én tükröm nagyobb: 18x8 centis. :(

   Törlés