2019. január 18., péntek

Danielt mozgásra terveztem

A cím lehetne az is : Vény nélkül ... A donor. Szóval az történt, hogy jött egy gondolat, mikor az instán megláttam egy szerkesztett fotót egy MTM Kenről, hogy milyen jó lenne, ha Danielnek lehetne egy ilyen teste!
Ez a gondolat rendesen becsípődött nálam . Nincs mit tenni, kell egy donor. Eléggé türelmetlen vagyok ezért nem vátam, míg úgy dönt a Mattel, hogy sokunk álmát megalkotja, jött a gondolat, hogy kell nekem egy olyan Fashionistas test ami több pózt fel tud venni.
Éppen nézegettem az aukciós oldalakat, mikor rábukkantam egy kék szemű Fashionistas Ryan babára. Pont ilyenre gondoltam! De vajon, jó lesz-e a szín? Nem volt mit tenni, van egy barna szemű Ryan  babám, netes fotók alapján egyformának tűnik a két Ryan színe, Dani színéhez is jól passzol, ezért kicseréltem a testét a barna szemű Ryan babám testére.

 Lénának nagyon tetszik Daniel alkata!
Írtam, hogy türelmetlen vagyok, nem bírtam ki azt a két napot mire ideér a donor. Barna szemű Ryan lába nem ízületes, csak a kezei. Volt két napom, hogy lássam, milyen lesz Dani . Rápróbáltam a ruháit, majdnem jó rá minden, de mivel egy kicsit magasabb és soványabb lett, majd varrok neki pár új cuccot .
Reggel siettem a postára, hogy átvegyem a donor babámat. Otthon a fiúk felpattantak a radiátorra, hogy könnyen fejüket veszítsék és jöhetett a csere.
 "Lenni vagy nem lenni ..."

 Kék szemű Ryan. Régóta kívánságlistán volt, de egyszer majd visszakapja a testét .
 Mi ez a nagy fejetlenség?
 Daniel újjászületése!
 Egy kis összehasonlítás.

3 megjegyzés:

  1. Szuper pasi lett belőle! Örülök hogy hamar találtál ilyen remek donort.

    VálaszTörlés
  2. Így sokkal csinosabb, tetszik! ;-)

    VálaszTörlés
  3. De szuper lett! Nagyon tetszik az új Daniel!

    VálaszTörlés