2017. augusztus 27., vasárnap

Pesti napok 2. rész

A hajókázás után fincsi vacsora várt ránk, utána pedig előkerültek a babák és játszottunk.
Lénáék a fárasztó út után megérkeztek Szabináékhoz. Sokat beszélgetteg, megbeszélték a vasárnapi keresztelő részleteit is. Szabina és Máté lesznek Níla keresztszülei is. Léni nagyon örült a keresztszüleinek,  kapott tőlük egy cuki  barit, azóta is az a kedvenc játéka.


Szabina és Máté még egy gyerekszobát is berendeztek a kicsiknek.
Az est folyamán megérkeztek a kapitányok és egyikük, név szerint Alexander úgy döntött, hogy Fűzfaligetben fog letelepedni.
Egy kedves lovászfiú Lénit elvitte megnézni a pacikat, sokat játszottak és bohóckodtak.

Léni azóta is azzal nyúzza a szüleit, hogy vegyenek neki egy cocót.
Az este hamar elszaladt és izgalommal vártuk a Tali napját.

V. Babagyűjtők találkozója

Autóval érkeztünk Bogiékhoz, ahol már nagyon jó volt a hangulat. Öröm volt megismerkedni új arcokkal, akiket ugyan nem ismertem, de mégis, mert olvasom a blogját és a facebook csoportban is hallottunk már egymásról. Örülök, hogy személyesen is találkoztunk!  Mikor öt éve kitaláltuk a talit, nem gondoltam, hogy ilyen nagy esemény lesz belőle és, hogy ennyire fogom várni minden évben!  Örülök, hogy vagytok és , hogy találkoztunk és,  hogy megismerhettem ennyi kedves babagyűtőt!  Puszi mindenkinek!
 
 Nagyon jó volt a hangulat, köszönet Boginak a profi szervezésért! Mindenki elhozta kedvenceit és lehetett gyönyörködni a babákban. Idén is volt szépségverseny, tombola és jóhangulat.









Sokat fotóztam, láttam meseszép babákat. A nagyik sem maradhattak ki a sorból.

Lénáék látogatást tettek Jane-éknél.
Hamar elszaladt ez a nap is! Nagyon jól éreztük magunkat!

1 megjegyzés:

  1. De jó látni a képeket :) Nekem sajnos nincs is meg képen az összes szépségversenyes nevező, de most akkor megint meg tudom nézni :) Örülök, hogy megismertelek élőben is :)

    VálaszTörlés