2017. június 23., péntek

Mire jó a pisilős Barbie bébi cumisüveg

Három napja elpusztult Ciculi az anyacicám. Egy bébi cicát hagyott maga után. A pici ma 12 napos, szóval az élete most a mi kezünkben van. Nincs még neve, de már hívtam Marcipánnak. Szóval ez most nem egy babás poszt, de mégis egy pici babacicáról írok. Nem tudom sikerül-e felnevelni, de amit tudunk mindent elkövetünk érte. Nagyon nehéz etetni, jelenleg Barbie cumisüveg bizonyul a legjobbnak. Hirtelen nem is tudtam mit lehet neki adni, így két napig házilag készített macskatápszert kapott. Ma már sikerült neki venni bébi cica tápszert. Szurkoljatok, hogy sikerüljön nagy cicává nevelni!

4 megjegyzés:

  1. Reméljük sikerül még látni nagy cicusnak is itt. Odaadó szeretettel óvjátok és nevelitek ezért gondolom sikeres lesz a dolog. Szorítok és kitartást a feladathoz.

    VálaszTörlés
  2. Ó, Istenem, a kis drága! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen vele! Nagyon sajnálom az anyukáját is, biztos hiányzik neki! Majd idővel még írj róla, hogy mi van vele, én is nagyon szorítok neki!

    VálaszTörlés
  3. Ó de gyönyörű kicsi cica! Remélem szép nagy cica lesz majd! Időnként azért remélem megírod, hogyan fejlődik, cseperedik a kicsi baba!

    VálaszTörlés
  4. Nincs már kiscicám. Reggel feladta a picur. Nekem pedig megszakadt a szívem.

    VálaszTörlés