2014. augusztus 9., szombat

ESKÜVŐ 3. rész Csók és csokor

Az esküvő után a násznép, minden szépet és jót kívánt az ifjú házasoknak. Utána következett a csokor eldobása! A lányok izgatottan várták! Titkon mindenki álomesküvőre vágyott! Volt aki közelebb állt, volt aki a sorsra bízta. Egy, két, hááá és repül a csokor! Na ki lesz a következő??? Inkább mutatom a képeket, mert úgysem találjátok ki ! :)
Sindy lett az a szerencsés hajadon, aki elkapta a csokrot! Mi következik ebből? Igen, Sindy lesz a következő menyasszony! És íme a csoportkép a násznépről!
Folytatás holnap!

10 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper egy a sok baba így felöltöztetve, egy egy közelebbi képet is kaphatnánk a násznépről???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Tettem még fel két fotót a násznépről!

   Törlés
 2. Nagyon jól sikerült az esküvő! Jó sok munka lehetett... Nagyon szépek lettek a képek, ügyi vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Nagyon élveztem a fotózást, teljesen ünnepi hangulatom lett! Nagyon sokat kellett pakolni az biztos! Nálatok mikor lesz az esküvő? Már nagyon várom!

   Törlés
 3. Szia! Gratulálok az esküvőhöz! Nagyon szépen elkészítetted, a díszletek, a ruhák gyönyörűek! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok, nagyon szuperek lettek a fotók, és minden elismerésem ehhez a szép babagyűjteményhez, nem semmi munka lehetett felöltöztetni ennyi babát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Sok időm elment az öltöztetéssel, de nagyon jó móka volt!

   Törlés
 5. És mind alkalmi ruhába feszítenek? Mekkora lehet nálatok a ruhás szekrény??? Tök jól megcsináltad ezeket a beállításokat

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Be kell vallanom, egy fiú félmeztelen van a tömegben! Rengeteg ruhájuk van, talán az én ruhásszekrényemet is tele lehetne vele pakolni.

   Törlés