2014. április 3., csütörtök

Vény nélkül...

Ma a lányok ruhapróbára mennek.Léna, két koszorúslányával együtt elindult a ruhaszalonba. Polly nagyon várja már, hogy koszorúslány legyen, az első ruhapróbára próbafrizurát is csináltatott magának. A lányoknak nagyon tetszik Polly haja. Kayla még nem volt a ruhaszalonban, így őróla még csak a méretet veszik le. Léna is nagyon izgatott, mert az ő ruhája készen van, a menyasszonyi cipőjét is magával hozta. Nem szokványos nagy pocival az oltár elé állni. A ruháját egy kedves ismerőse tervezte, Kelvin. Lili pedig a kivitelező. Ő, Kelvin jobbkeze. Kelvin Torini ruhaszalonja a leghíresebb Babaliget városkában. Meseszép ruhákat, bútorokat, házakat tervez Kelvin.
-Az utolsó ruhapróba óta, sokat nőtt a pocakod! -jegyezte meg Lili. -Ne is mond, tuti nem lesz rám jó a ruha! -Ne aggódj, látod elől a kis masnit, ott tudod kintebb engedni a ruhát, akármekkora is lesz a hasad az esküvőd napján, a ruha jó lesz rád! -nyugtatgatta Lili, Lénát.
-Nagyon szép a cipőd! Úgy látom a ruha hossza is jó lett! Készen is vagyunk! Hogy tetszik a ruha? Olyan lett, mint amilyennek elképzelted? -kérdezgette Lili, Lénát. -Nagyon tetszik, köszönöm! Jajj, mindjárt elsírom magam! -mondta Léna. -Sokan lesztek az esküvőn? -tovább kérdezősködött Lili. -Igen, eléggé, kb. 120-an. -mondta Léna. És azt tudod már ,hogy a baba fiú lesz-e, vagy kislány? Polly és Kayla egyszerre vágták rá -kislány lesz, és mi leszünk a keresztanyák! -Mind a ketten keresztanyák lesztek? -csodálkozott Lili. -Igen, Léna nem tud közöttünk dönteni, így két keresztanyukája lesz a picinek!
-Gyere Polly, most te jössz! A te ruhád is hamarosan elkészül. Be kell állítani, hogy milyen hosszú legyen. Csodás lett a frizurád! Az esküvőn is így lesz megcsinálva? -Igen! -felelte Polly.
-Kayla nagyon jól áll neked ez a szín! Gyorsan felírom a méreteid! Pár nap és te is felpróbálhatod a ruhádat. Ugyanolyan lesz, mint a Polly ruhája. -Alig várom! Nagyon tetszik a színe! Kinek az ötlete volt? -Kérdezte Kayla. -Léna találta ki! -mondta Lili.

11 megjegyzés:

  1. Alig várom az esküvőt! :) Nagyon szép lett a menyasszonyi ruha! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik mindkét ruha. Ügyes vagy! Lelkesen várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  3. Hello from Spain: great dress. Keep in touch

    VálaszTörlés
  4. Az esküvőt lehet várni. De össze lesz szedve 120 baba hozzá? Én nagyon bírnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a násznép pontosan 120 fő lesz!

      Törlés
    2. Ó, én láttam a násznépet ;) Hatalmas buli lesz! :D

      Törlés
    3. Ez igen, jó kihívás! Elgondolom még felöltöztetni is ennyi babát.

      Törlés
  5. Igazi csajos program ez a ruhapróba :) Nagyon szép az esküvői ruha! Gratulálok!

    VálaszTörlés