2013. szeptember 20., péntek

Vény nélkül... 2. rész


A klinikán mindenki arról beszél, hogy George, új főorvost hoz a belgyógyászat élére. Mióta Tom elment, nincs rend az osztályon. A csajok, mármint Léna, Delfy, és Jázmin nagyon elengedték magukat. A munkájukra nincs panasz, mind a hárman kitűnő szakemberek de, ha van pár perc szünet, máris dumcsiznak. És, hogy miről? -Hát, hogy ki kivel, hol, mit, csinál? Na jó, ennél sokkal összetettebb a dolog! Más osztályokról is sokszor lógnak ott a doktorok, szóval népszerűek a csajok.
George, nem tagadja, hogy azzal a szándékkal hívta az osztály élére fiatal kollégáját, hogy rend legyen a csajok között.
Dr Petrov ma kezd és már nagyon izgatott. Kifejezetten örült, mikor George felhívta telefonon és meginvitálta osztályvezető főorvosnak a klinikájára. Rezidens korában, George volt a mentora, később jó barátok lettek. Daniel pár hete vált el, most végre maga mögött hagyhatja a múltat. Megfogadta, soha egy nő sem használhatja ki mégegyszer.
Mikor megérkezett a klinikára, mindenkit olyan kedvesnek látott. George nagy örömmel fogadta és egyből be is mutatta a lányoknak, új főnöküket.

-Jó reggelt, kedveseim! Hoztam nektek valakit!

Hello George!- köszöntek a lányok. Majd, kíváncsi tekintettel Danielre néztek.

Daniel ettől nagyon furcsán érezte magát és illedelmesen bemutatkozott.

- Jó reggelt! Dr Daniel Petrov vagyok.
Elsőre unszinpátiát érzett és mégis örült, hogy itt lehet. Úgy tűnt neki, mintha nem is George és a doktornők lennének vele egy légtérben, hanem Charlie és az ő angyalai.

4 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak majd a dolgok, és mennyire lesz népszerű az új orvos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyit elárulok, hogy nagggyon népszerű lesz! :)

      Törlés
  2. Tetszenek a szereplők :) Én is nagyon várom a folytatást! Egy igazi Barbie-kórházsorozat! Ilyen még szerintem nem is volt eddig :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igazából az ötlet úgy jött, hogy azt vettem észre, hogy lassan minden fiú babámat kineveztem orvosnak. :)

      Törlés