2013. szeptember 18., szerda

Simba babák

Borókának megígértem, hogy bemutatom az én Simba gyűjteményemet. Van közöttük fiú, lány, szőke, barna (a szőke pasit nem találtam meg), tini, gyerkőc, bébi és újszülött. A kedvenc pasim a fekete hajú, gumi lábú, őt lefotóztam külön, ruha nélkül.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöööm!!! Egészen leesett az állam, úgy lenyűgöztél, hogy ezeket a régi babákat milyen tisztán, szépen, tökéletes állapotban tartod!!! Na, nem mintha nem feltételeztem volna, de olyan ritkán látni ilyen "egészséges" babákat, hogy öröm nézni a kollekciódat! Nagyon gratulálok hozzájuk, gyönyörűek! A Szafari családot konkrétan így nem ismertem, de mondhatom, hogy máris imádom őket, mert nagyon jót lehetne velük játszani! :-)

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: I like your collection of Simba dolls. I also I have children. Very cute. Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. A minikéket fogtam is!! Sokkal kisebbek, mint a mattel újszülöttek! Eszméletlenségük felsőfoka, hogy bizony anatómiailag korrektek, kisfiú és kislány bébik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan picik, hogy ruhát is, szinte lehetetlen nekik varrni! :)

      Törlés
  4. Fantasztikus gyűjtemény! Láttam őket élőben meg meg is nézegettem őket meg miegymás, de így, együtt egy csoportképen, lenyűgöző! Szép nagy a család; anya, apa, tesók, unokatesók, minden van:)

    VálaszTörlés