2013. szeptember 29., vasárnap

Babaház papírból

Nekiálltam házikót készíteni a babáknak. Nem egy egyszerű dolog, pláne, hogy nekem olyan kell, amit össze lehet hajtogatni. Az alapjai már készen vannak. Sok-sok öntapadós tapétára van még szükségem ahhoz, hogy készen legyen, de úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek, eddig mennyit haladtam vele. Annyiféle tapétát árulnak, hogy nem tudok választani, hogy milyenek legyenek a falak. Egy biztos, a nappali meggyszín lesz, világos téglamintás mozaikokkal. Ahogy haladok, úgy fogom nektek bemutatni a házikómat. Remélem egyszer csak elkészülök vele!

6 megjegyzés:

  1. Babaházat csinálni a legjobb dolog a világon, mind akkor a legnehezebb is. viszont a végeredmény megéri a fáradozást ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon jó csinálgatni, szépítgetni! :)

      Törlés
  2. Szépen alakul a ház! Én is összehajtogathatósat akartam először, de valamiért nem állt össze a fejembe, hogy hogyan is kellene hozzáfogni. Nagyon jól kitaláltad, kíváncsi vagyok, milyen, amikor készen van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nem tudom mikorra leszek vele kész, mert mindig jön egy új ötlet, most a lépcsőt tervezgetem. Sokat gondolkodtam rajta, hogy hogyan lehet olyat készíteni, amit össze lehet pakolni, ugyanis a kiskutyám megenné, ha meglátná, rajong a papír dolgokért, szó szerint minden papírt megeszik.

      Törlés
  3. Hú, ez már most is tetszik!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszit! Sok munkám lesz még benne, mire kész leszek vele. Azóta már két fal ki van tapétázva.

      Törlés