2013. július 23., kedd

Már csak egy hónap!

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én már nagyon várom, hogy találkozzunk! Kíváncsi vagyok a babákra, amit elhoztok, és persze rátok is! Amíg ti azon gondolkodtok, hogy melyik babát hozzátok magatokkal és, hogy hogyan fogtok ideérni, addig én azon töröm a fejem, hogy hogyan rendezzem el a lakást, hová pakoljam a babáimat, mivel kínáljalak meg benneteket és mit kell ahhoz tennem, hogy mindenki nagyon jól érezze magát! Egy szóval, én már nagyon izgulok! Vajon kapok-e valahol Barbie-s szalvétát, vagy jó a hagyományos is, vajon mindenki eljön? Szeretettel várlak titeket!!!

3 megjegyzés:

  1. Szia! Én viszek szalvétát, de azt majd letárgyaljuk, milyen kell, mert nálunk legutóbb volt többféle is ! ;) És én is izgatottan várom az indulás napját, lassan elő is kapom a centit!!

    VálaszTörlés
  2. Én is várom, és már azon dolgozom, hogy a szépségversenyre fürdőruhát gyártsak, hiszen lesz fürdőruhás és estélyiruhás felvonulás is, igaz??? Ezért aztán a nyaralásra hoztam egy csomó pamutgombolyagot, meg textilmaradékot:-)

    És még eddig semmi sem jött közbe, ez hihetetlen!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lesz fürdőruhás és estélyiruhás felvonulás is! A részletekre pár napot várni kell, mert ma szétverték nálunk a konyhát egy csőtörés miatt, nagy a káosz!

      Törlés