2018. április 1., vasárnap

Húsvét 🐇

Minden kedves olvasómnak Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok! Fogadjátok szeretettel ezt a pár fotót és ezt a kis történetet a Petrov családról!




A Petrov család az ünnepeket egy wellness hotelben tölti. Daniel ötlete volt. Az egész család nagyon örült a wellnessnek. A lakosztályuk nagyon tetszett nekik! 

-Nézzétek, milyen jó az erkély! -kiabált Léni.

Ám mikor meglátta, hogy hol fog aludni, nagyon nem tetszett neki.
-Én itt nem alszom! -Hüppögte.




Daniel mentőötlete megoldotta a gondot, a babaágy helyet cserélt a gyerekággyal. Níla úgyis a babakocsiban szeret aludni, még jó, hogy elhozták. 





Danielnek volt egy meglepetése, egy csokor illatos ibolyát rendelt a hotelszobába.

Léna imádja a virágokat!
Mikor mindent jól megnéztek és kipihenték az utazás fáradalmait, úgy döntöttek, hogy pancsolnak egyet a hotel medencéiben.


Daniel felfújta az úszógumikat. Irány a fürdő!


5 megjegyzés:

  1. Lovely post! Happy Easter :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát, már kellemes húsvétot nem kívánhatok, de azt elmondhatom, hogy továbbra is imádni való a kis Léni, ahogy Níla is abban a cuccban tündércuki, nekem is nagyon tetszik a lakosztály, és jólesik nézni ezt a családias hangulatot! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! Nagyon sokáig tartott a húsvéti részeket lefotózni, már ott tartottam, hogy nem is fog felkerülni a blogra. Végül annyira belejöttem, hogy rengeteg fotó készült, a babák is partnerek voltak a fotózásban, mert egyszer sem dőltek el és nem kellett újra rendezni a terepet. Szeretem ezt a babacsaládot!

      Törlés
    2. Abszolút látszik! Nagyon harmonikus. :-) És hogy tetszik Léna új teste, könnyebb vagy nehezebb vele dolgozni?

      Törlés
    3. Már megszoktam Léna új testét. Ami tetszik benne, hogy egy kicsit alacsonyabb mint a másik test és, hogy nem kell azon aggódni, hogy eltörik, mikor hajlítom. Viszont nem szeretem, hogy látszódnak az ízületek, a másik testben pont az volt a jó, hogy semmi nem látszott. Öltöztetésnél is megvan mind két test előnye és hátránya, a soft flex test tapadósabb, mivel gumi az egész a mtm testre, pedig nehéz a kötött felsőket ráadni, mert az ujjacskái mindig kijönnek a kötött szemek között.

      Törlés