2017. március 1., szerda

Fashionistas vörös lány #47

Ma érkezett meg ez a szépség!  Annyira vörös, de annyira. Kétféle árnyalatú vörös hajzuhatagja van. Rengeteg pici, halvány szeplőcske van az arcán.
Mikor megláttam a 2017-es Fashionistas kínálatot, egyből megakadt rajta a szemem. A felsője és a szoknyája egybe van varrva,  a mellény külön levehető. Ő az első petite Barbiem.  Ami nagyon érdekes, hogy a sapi műanyagból van,  majd kötök neki hasonlót. Annyira örülök neki!  Kitty lett a neve.

2 megjegyzés:

  1. Most, hogy így látom nálad, én is elgondolkozom a lányon! :-) Tetszik, hogy vörös és szeplős, csak kicsit bánom, hogy nem kék a szeme, de nyilván ő egy ősz-típusú vörös hajú lányka, szóval, ez így rendben is van. Szerintem mindenféle kötött cucc jól fog állni neki, valami makk-kalapocska sapkát el tudnék rá képzelni, kíváncsian várom milyet kötsz! :-) Meg akár egy vadász kalapot is, kis madártollal. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első látásra az jutott eszembe, hogy jó lett volna, ha zöld szemet kapott volna. Nagyon megszerettem ezt a babát. Már készül neki egy egyszerű fekete sapi.

      Törlés