2016. augusztus 8., hétfő

Tali 2016

Augusztus 6. -án megrendezésre került a IV. BABAGYŰJTŐK TALÁLKOZÓJA.
Idén nálunk gyűltünk össze, immár másodjára. 
Hetekig készültem, terveztem, izgultam.  Lakást rendeztem át. Nagyon vártam a tali napját, számoltam a napokat, amik nagyon gyorsan teltek. 
Augusztus 5.
A tali előtti napon érkeztek Adél és a gyerekek, Ismi,  Timi, Joci, Zsófi és a pici Márk. 
Reggel nagyon hamar ébredtem. A napot azzal kezdtem, hogy a kicsi kutyámat mentem megpuszilgatni, mert akkor volt pontosan öt éve, hogy a gazdija lettem.
Még egy gyors vásárlás és kezdődhetett a főzés, hogy mire Adélék ideérnek, kész  legyen az ebéd. Pont időben kész lettem és már sietni is kellett a vasútállomásra eléjük.
Örülök, hogy itt voltatok és, hogy megismerhettem a gyerekeket. Adélék megleptek egy olyan Barbie házzal,  amire régóta vágytam.

Sokat játszottunk a gyerkőkkel , hamar eltelt a nap. 
Augusztus 6.  A TALI
Reggel hatkor ,már a konyhában voltam. Még mindenki aludt. Jött a telefon apukámtól, hogy mehetek a fasírtokért,  nagyon jól jött a segítsége. Mire a csapat felébredt,  otthon is voltam, elkészítettem a krumplipürét és még előző este a franciasalátát. Mire kész lett a konyha, sorban jöttek az üzenetek ki mikor érkezik. Adél és én kimentünk Marcsi elé, Bogi és Csenge egy órával később érkeztek, sajnos már nem tudtak arra a vonatra jegyet venni, amivel Marcsi érkezett. Luna a párjával Atillával,  Pest felől jöttek. Niki Egerből jött. Mindenki rendben megérkezett. Rengeteg ajándékot kaptam!
Nagyon köszönöm őket!
Marcsi egy olyan kutyussal lepett meg, mint az én kicsi Suzy-m, kaptam tőle még anyagokat, ruhákat, szuper táskát, csontocskát, hajgumit, egy szép tálat.
 Bogi egy faládikát hozott Lénáéknak, tele kincsekkel. Lunáéktól kaptam egy pasit,  virágot, csokit.
A pasi a Benjamin nevet kapta és egyből összejött Ducikával,  aki szintén ezen a napon érkezett haza. Igaz már vagy két hónapja vettem,  Marcsi volt olyan kedves és segített beszerezni.
Ariadna és Benjámin nagyon szép pár lettek. Volt szépségverseny és tombola, a fődíj Marcsié lett. Nagyon jó helyre került Barbie és Ken!
 



Sokat beszélgettünk, nevettünk, csodáltuk egymás babáit. Rengeteg fotó készült!



Sok finomságot hozott mindenki!  Niki, a rétes nagyon finom volt, Luna, a  gyümölcssali remek ötlet volt és nagyon finom! Marcsi minden gyűjtőt meglepett egy pici könyvecskével, amit mindenki aláírt.
 El ne felejtsem a lányokat, Barbie és Barbara igazi gyöngyszemek! Jó volt látni őket!
 Milyen aranyosan ültek az autóban!
Nagyon örülök, hogy itt voltatok!  Puszi mindenkinek!


A babák sem unatkoztak. Danielék vendégül látták Elorát az ikrekkel és Gilt a kis feleségével. Sokat beszélgettek, ám Dánielnek be kellett mennie a kórházba, mert egy súlyos sérültet hoztak be.





  





4 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy ott lehettem. Tényleg nagyon sokat tettél azért, hogy ismét tudjon ez a kis csapat találkozni. Jól éreztem magam. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Mi is köszönjük a rengeteg türelmet, szeretetet, és a többieknek, hogy eljöttek! Nagyon szuper volt találkozni! A babaház összerakása és szétszedése is jó kis móka volt, ugye ? :D Jociék azóta azt tervezik, hogy mennek benneteket meglátogatni :) Köszönünk mindent!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lehetett a tali, de nem sajnálom, hogy lecsúsztam róla, mert én meg esküvőn voltam. Jövőre ott leszek Veletek ismét! Millió puszi!

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus nap volt, köszönet mindenért!! Nagyon jól éreztük magunkat, örülök, hogy találkoztunk. Csodás csapat jött össze. :)

    Ariadna és Benjámin szép pár lettek. Nagyon szép neveket kaptak. :)

    A sérülttel mi történt? Szegényke, nem semmi a fejkötése. :)

    VálaszTörlés