2016. május 20., péntek

Új pasi

Tegnap,  Egerben jártam és vele tértem haza. Kedves, karakteres arca van. Már a neten kinéztem, mikor megjelent. Egyből beilleszkedett a családba. Készült róla egy parókás fotó is. A Preston nevet kapta. 



A családdal.
Hát nem cuki!

10 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon cuki az új pasid! Te a náger tiniket honnan szedted? Az egyik az HSM baba, azt látom, de a másik? Vagy amelyik wlől van pasi az nem tini? Gratula az új családtaghoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mind két fiú és a csajszi is, a HSM-ből van, Chad és Zeke, a kamasz lány pedig Taylor. A fiúkat a vaterán fogtam ki, licitáltam rájuk és nagy meglepetésemre, megnyertem őket.

      Törlés
  2. Gratulálok az új pasihoz, nekem is nagyon tetszik! Szép nagy családba került. :)

    VálaszTörlés
  3. Szépen alakul a gyűjteményed, örülök hogy ismét találtál magadnak kedvedre való babát. Magam részéről imádom a pasikat.

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon klassz kis gyűjtemény :) Olyan kár, hogy ritkán lehet néger fiú babákat találni idehaza, akár boltban, akár árverős oldalon.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az új fiúhoz :)
    Nálunk lakik az egyik ikre, vele igazán jókat lehet szórakozni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és kimondottan jól áll neki a paróka :)

      Törlés
  6. Szia!
    Nagyon tetszik a blogod egy új csaj vagyok fel is iratkoztam.Egy kicsit magamról lehet meglepő lesz számodra.Én egy 12 éves kiskamasz lány vagyok.Nagyon szeretem a babákat és barbizni is imádok.Számomra élvezetesebb a babázás és az olvasás ,minthogy egész napi telefonozás.Bár az osztálytársaim ebben a korban már cikinek találják a barbies életmódot :/Sok mindent barkácsoltam a babáimnak és látom te is nagyon ügyeskedsz.Szívesen elmennék én a babatalira csak nagyon messze lakunk füzesbagonytól.Kíváncsi lennék a véleményedre rólam és a többi bababolondnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy írtál! Miket szoktál alkotni a babáidnak? A taliról mindig szoktunk írni a blogon, ha nem is tudsz itt lenni, láthatsz majd róla fotókat és olvashatsz róla. Ha szeretnéd, hogy más babagyűjtő lássa mit szoktál alkotni, akkor javaslom neked, hogy indíts el egy blogot.

      Törlés
  7. Igazàn különleges az új fiú. :-D Nagyon helyes a parókàban. :-D

    VálaszTörlés