2016. május 15., vasárnap

Babaház papírból 2.

Házat tervezek!  Lénának és Danielnek egy igazi álomházat!  Milyen jól hangzik!  Ha tudnátok, hogy hányszor fogtam már hozzá!  Van egy nagy félig kész babaházam,  amit össze is lehet csukni, de nincs kedvem folytatni, mert nem olyan amilyet szeretnék. Na mindegy, majd most olyan lesz!  Ezzel csak magam bíztatom, hogy ne adjam fel mindig. Most is abban gondolkodom, hogy össze lehessen hajtani. Nagy legyen,  sok szobával, legyen emelet is. . . Az alapanyag, most olyan kemény karton lesz, mint amiből a zongora készült. Elő is kerestem a maradékot 70×66 cm maradt. Méregettem,  számoltam, kutakodtam a neten ötletek után. My Froggy összecsukhatós háza lett a kiindulás. Összesen négy darabból fog állni. Ebből kettőt kifutott a kartonom. Gyorsan rögtönöztem egy makettnek nem nevezhető valamit. Még vennem kell hozzá két kartonlapot. De inkább mutatom, hogy mi van készülőben.




Tízszeres kicsinyített mása. 


Egy kicsit játszadoztam, hogy mit hová lehet majd pakolni. A nappaliban elfér a zongora is. A bejárati ajtó valószínű ott lesz,  ahol az új Léna áll.  Kellenek még ablakok és a falaknak valami kellemes szín, mondjuk halványsárga. 





6 megjegyzés:

  1. Jól fog ez kinézni. Ne add fel!

    VálaszTörlés
  2. Jól lesz, valóban ne add fel!!
    A kanapé nagyon tetszik!! :) A horgolt terítő is nagyon jó. Nah, nem sorolom fel egyenként, mert mindegyik nagyon tetszik. :)
    Szóval hajrá, csak előre, jó lesz az a ház!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a biztató szavakat! Ma festegettem egy kicsit, kíváncsi voltam, hogy reagál a karton a festékre.

    VálaszTörlés
  4. Ne add fel mert én is összecsukható házzal vagyok bajban én is, de ha neked sikerül, nekem is fog :) Én már egy éve szüttyögök fejben meg egyszer el is kezdtem... még nem sikreült... De neked sikerülni fog!

    VálaszTörlés
  5. Én is bíztatlak, mert ez a kis ízelítő is élvezetes volt, várom a folytatást! :-) A kicsinyített verzió remek ötlet a falak próbálgatásához, alkalomadtán ezt használni fogom én is! ;-)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm nektek is, hogy bíztattok! Nagyon jó érzés, mert így nem azon kattogok, hogy minek is csináljam tovább.

    VálaszTörlés