2015. november 11., szerda

Bútorok Barbie méretben

A napokban vettem egy ragasztópisztolyt. Egyszerűen imádom! Neki is álltam bútorokat alkotni. Szükség volt pár új bútorra. A bőrkanapét is felújítottam!  Vagyis,  szétszedtem a régit darabjaira és alkottam egy új kanapét,  ami nagyon hasonló lett. Továbbá készült egy ágyikó, négy szék és egy asztal. Léna és Daniel kapták a bútorokat. A székek fekete, famintás öntapadós tapétával vannak bevonva, az ülés  bőrből van. Az ágy támlája is fekete műbőr. Készült még, két párna az ágyra és horgoltam egy terítőt az asztalra. Valahogy megtetszett a fekete bútor.

5 megjegyzés:

  1. Beautiful furniture, you made it look very modern and chic!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon jók lettek!!! Gratulálok!! Az ágy a kedvencem, annyira elegáns!! :) miből készítetted az ágy alapot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az ágy egy bonbonos dobozból van. Az alja parafalap, arra ragasztottam rá a doboz alját, a lábai kisméretű parafadugó. A bonbonos doboz tetejére ráragasztottam egy vékony szivacsot és bevontam. Az ágy teteje felnyitható.

      Törlés
  3. Nagyon szép lett ez a bútorszett, igazán tetszetős! :-) A kis terítő tökéletes dísze az asztalnak, csodás kézimunka! Mindig lenyűgöz a horgolás, egyszer ráveszem magam, hogy megtanuljam, most is csak azt látom milyen hasznos tudás! :-)

    VálaszTörlés
  4. Már alig várom, hogy birtokba vegyék a babák ezt a szép bútort
    . Gratulálok.

    VálaszTörlés