2015. augusztus 28., péntek

Budapest, Budapest te csodás. ..

Bizony,  csodás napokat töltöttünk Budapesten! De kezdjük az elején! Az idén, Budapesten volt megrendezve a harmadik babagyűjtők találkozója. Mikor tavasszal kiderült, hogy Viki rendezi a nagy eseményt, nagyon megörültem neki! Hiszen Budapest,  mégis csak a főváros. Ekkor döbbentem rá, hogy én bizony nem ismerem annyira Pestet, hogy el tudjak találni a tali helyszínére. A problémám hamar megoldódott, mert Marcsi meghívott magukhoz. Nagyon boldog voltam! Számoltam a hónapokat, heteket, napokat, bár csak már augusztus 21.-e  lenne!  Láthatom Marcsi babáit, fantasztikus alkotásait! És eljött a 21. -e! Reggel indultunk Tündivel és a babákkal Budapestre! A vonat késve érkezett,  de szélsebesen haladtunk Pest felé. Oly annyira, hogy rosszul is lettem, egyszerűen nem lehetett kinézni a vonat ablakán, olyan gyorsan haladtunk. A vonatról még cseteltem Marcsival és írta,  hogy indulnak elénk. Befutott a vonatunk a Keletibe.
Marcsi várt minket, mikor megláttam, nagyon megörültem neki! Végre személyesen is tudunk beszélgetni! Kocsival mentünk Marcsiékhoz, megismerkedtünk a férjével, Lacival. Fantasztikus embereket ismertem meg! Köszönjük nektek ezt a szuper hétvégét! Megnézegettük a babákat, a szebbnél szebb alkotásokat, finom ebéddel vártak minket, majd elmentünk vásárolni, nézelődni!  Sőt hatalmas gombóc fagyival is megbirkóztunk!  :-) Majd vacsi és éjszakába nyúló babázás, beszélgetés következett. Sokat mókáztunk, a Happy family nagyik, pedig megtanultak kukoricát morzsolni.









Nem csak mi voltunk vendégül látva, hanem a babák is! Ez történt az első napon, pontosan egy hete! Folyt. köv.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a képek! Szuper lehetett a közös babázásotok! :) A nagyik, ahogy morzsolják a kukoricát, zseniális! A többi beállítás is nagyon ötletes, alig várom a folytatást! :) puszi!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a kedvenc képem, amin a nagyik morzsolnak. :) :) Nagyon ötletes. :)

    VálaszTörlés