2015. augusztus 30., vasárnap

A tali

Ahogy ígértem,  itt a folytatás. Szóval,  másnap volt a tali napja. Reggel hamar ébredtünk, finom reggeli után láthattam, hogyan díszíti Marcsi a tortát.
 
Hamar eltelt az idő és indultunk Vikihez. A liftnél összefutottunk Orsival. Jó, hogy találkoztunk! Örülök, hogy megismertelek!  Vikinél,  kedves fogadtatásban volt részünk. Hatalmas Barbie város fogadott minket. Volt ott minden, házak, medence, színpad, virágos kert. Olyan volt mint egy mesevilág. A házigazda nagyon finom fasírttal készült. Köszönjük a vendéglátást! Tominak is, nem sok ember tette volna meg ezt a párja kedvéért! Mindenkivel nagyon jót beszélgettem! Mindenki elhozta kedvenc babáit. Volt tombola is, a fődíj egy autó volt, amit Bogi nyert meg. Babákból és jóhangulatból ezúttal sem volt hiány. Örülök, hogy újra együtt volt a csapat, sőt még többen is voltunk mint szoktunk! Jó érzés volt megismerni titeket! A talit, Marcsi finom tortájával és pezsgővel zártuk. De most már jöjjenek a fotók! 












A tali után visszamentünk Marcsiékhoz, finom vacsora, sok beszélgetés, és egy kis mozizás következett. Másnap mentünk haza, sok élménnyel, ajándékkal. Még egyszer köszönjük a sok jót!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó beszámolókat olvastam a találkozóról. Ez nagyon kedves és örülök, hogy jól éreztétek magatokat, sikerült hosszabb időre maradandó élményt szerezni, mi is jól éreztük magunkat.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó beszámolókat olvastam a találkozóról. Ez nagyon kedves és örülök, hogy jól éreztétek magatokat, sikerült hosszabb időre maradandó élményt szerezni, mi is jól éreztük magunkat.

    VálaszTörlés