2015. május 31., vasárnap

Totally/Ultra Hair Ken 1992

Mikor megláttam egy aukciós oldalon Kent, azonnal megvettem. Hihetetlen, gyermekkori álmom végre itt ül a polcomon. Egy igazi Totally Hair Ken! Volt, (van) nekem egy 1992-es Barbie Journal -om,  amiben benne voltak az Ultra Hair babák. Mindig vágyakozva lapozgattam, nagyon tetszett Ken,  egyedüli hajas fiú volt a Journal -ban. Európában Ultra Hair néven,  Amerikában Totally Hair néven forgalmazták őket.


Ken az eredeti  nadrágjában és cipőjében érkezett. Érdekes,  hogy találtam olyan dobozos Ken fotókat, ahol a cipője másabb. Jó lenne tudni pontosan, hogy ő az első,  vagy a második kiadás.  Első ránézésre az elsőnek tűnik,  mert igencsak fényes a pofikája és az állán lévő gödröcske is az első kiadásra utal.
 Az Ultra Hair lányok, sajnos nincsenek meg,  de a ruhájukat már sikerült beszereznem. Két kedvencem magára is öltötte és boldogan pózoltak Ken mellett.  


A következő linkre kattintva eljuthattok arra az oldalra, ahol bemutatják az első és a második kiadású Totally Hair Kent. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, hogy az enyém melyik kiadás?

Végezetül két fotó,  az 1992-es Barbie Journal-ból.

1 megjegyzés:

  1. Véleményem szerint ez 1. kiadású. Szerencsés vagy, hogy egy ilyen babával bővült a gyűjteményed. Remélem, hogy nemsokára érkeznek mellé a lányok is. :)

    VálaszTörlés