2015. február 20., péntek

Első Barbie-m

Sikerült beszereznem egy olyan babát, mint gyermekkoromban az első Barbie-m volt. Leírhatatlan érzés újra a kezemben tartani!  Igaz nem ugyanaz a baba,  de mégis az érzés olyan,  mintha ugyanaz lenne,  csak éppen sok-sok éve nem láttam volna. Mikor megérkezett, órákig csak nézegettem. Görkoris Sindy és ő voltak a kedvenc babáim. Sindy a mai napig megvan,  miután Barbie tönkrement, Sindy-re nagyon vigyáztam. És most bemutatom nektek, Loisirs Barbie-t 1986-ból. Ő az első Barbie-m! ♥

12 megjegyzés:

  1. El tudom képzelni milyen érzés lehet újra magadénak tudni az első babát, gratulálok hozzá! :-) Nagyon szép és bájos! Láttam tavaly egy hirdetést, elég sokáig megvolt, ami meg az én első barbie-m volt... Nagyon hezitáltam rajta megvegyem-e, most pedig már nincs hirdetve, úgyhogy ez a vonat már elment, de hozhat még csodát a Sors.
    Ezeknek a régi Barbiek-nak olyan más stílusuk van, természetesebbek, csinosabbak, nekem még a ruháik is jobban tetszenek. Szeretem, hogy nem sápatagok, hanem szép napbarnítottak. Gyerekként nem is tudtam melyiket szeretném a legjobban, nem mintha bármi reményem is lehetett volna afelől, hogy megkaphatom. De mind olyan gyönyörűnek tűnt.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyes arca van, én is szeretem a napbarnított babákat. No meg a Sindyket. Gratulálok a sikeres vásárláshoz.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok hozzá. Nagyon kedves arca van. Biztos nagy öröm, hogy újra kézben tarthatod. Tetszik az új háttered.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  5. Szia Drika :) megvan még a Görkori Sindy-d?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, még megvan a Sindy-m!

      Törlés
    2. Jajjjjj, annyira vágyok rá én is, ő az utolsó hiányzó darabja a kis múzeumomnak :) Láttam nemrég egy eladót, de lecsúsztam róla, ráírtam arra aki árulta, bánta, hogy nem én jelentkeztem előbb, 10 ezret ajánlottam neki a Sindyért, ő meg 2500 Ft-ért adta el :/ Esetleg nem tudsz valakinek ugyanilyen szép állapotú babát? Köszönöm! Tudunk priviben beszélni? Email címem: cicuka6@freemail.hu Írj!!! <3

      Törlés
    3. Jajjjjj, annyira vágyok rá én is, ő az utolsó hiányzó darabja a kis múzeumomnak :) Láttam nemrég egy eladót, de lecsúsztam róla, ráírtam arra aki árulta, bánta, hogy nem én jelentkeztem előbb, 10 ezret ajánlottam neki a Sindyért, ő meg 2500 Ft-ért adta el :/ Esetleg nem tudsz valakinek ugyanilyen szép állapotú babát? Köszönöm! Tudunk priviben beszélni? Email címem: cicuka6@freemail.hu Írj!!! <3

      Törlés
  6. Én most olvasom ezt a posztot és rendkívül örülök neki! (-: Nagyon sokáig nézegettem a képeket, és úgy gondolom, az én első Barbiem is ilyen! Őt ugyanis mikor még tini voltam, találtuk egy orosz laktanya elhagyatott épületében meztelenül. Igen érdekes dolog volt, de hazahoztam és nagyon örültem neki! Előtte egy Barbie jellegű babám volt, ezért örültem annyira. És ezért nem tudtam milyen Barbie. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes történet! Örülök, hogy megtaláltad a posztot és a babádra ismertél! Meg van még a baba? Lenne kedved leírni a sztorit, hogy hogyan találtad?

      Törlés
    2. Igen, megvan, és nagy becsben tartom! (-: Olyan 1990 körül lehetett, azt hiszem, talán az oroszok kivonultak már. Sétarepülést tartottak a laktanya repterén, ezért mentünk ki oda, egy kis füves reptér Hajdú-Bihar megyében. Volt a sorompónál egy üres épület, már zsenge koromban is vonzott az "urbexelés" (elhagyatott épületek megtekintése), így benéztünk oda, anyummal és bátyámmal voltunk. Az épületen nem voltak már ajtók-ablakok, teljesen üres volt, bútor semmi sem volt benne, csak a baba feküdt ott ruha nélkül és elfeledetten, olyan furcsa volt! Éppen nem túl régen próbáltam kideríteni, vajon milyen Barbie lehet? És most megtaláltam a választ. (-:

      Törlés
    3. Köszi, hogy leírtad a történetet! 😃

      Törlés