2014. január 11., szombat

Egy kis érdekesség

Már rég jelentkeztem, ennek csak az az oka, hogy nem tudok fotózni a kiskutyámtól, mert félek, hogy valamit elvisz. Tudni kell róla, ha a szájába kerül valami, azt nem adja vissza, hanem megeszi, ha rászólok akkor gyorsan lenyeli. Na ezért nem tudom folytatni a Vény nélkült sem, de igyekezni fogok vele. Be fogom majd mutatni a többi szereplőt is, mert eddig még ők nem tudtak szóhoz jutni. Mivel a történetem még nagyon az elején tart, pl. Alan még nem ismeri Midge-et. Hamarosan az ő találkozásuk fog következni. Persze nem felejtkezem meg Léna és Daniel kapcsolatáról sem, ők most sokat dolgoznak, de együtt szilvesztereztek! Van is róla egy képem!
Most pedig következzen a címben is írt érdekesség. Van nekem három babám, már bemutattam őket régebben. Ami az érdekes bennük, mind a háromnak, Steffie fejformája van és mégis különböző nevet kaptak. Az egyik Summer, a másik Steffie a harmadik pedig Midge. Annyira szépek, nagyon szeretem őket! Úgy tűnik, mintha Midge feje nagyobb lenne egy kicsit, de szerintem csak más helyre festették a szemét és máshogy fűzték be a haját.

8 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: beautiful pictures of your collection of dolls. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Hola, me gusta mucho su ropa, es muy bonita, tienes Barbies muy bonitas.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy újra vagy, hiányoztál! Én nagyon várom a Vény nélkül folytatását, kíváncsi vagyok Midge-ék találkozására is! :-) Szeretem ezeket a Steffie és/vagy Midge típusú babákat! A kiskutyád meg cuki pofa! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is nagyon szeretem a Midge babákat! Ők a kedvenceim!

      Törlés
  4. Szia! Én is várom a Vény nélkül folytatását! Jó, én meg a Barbie szilveszterrel vagyok adós, amit beígértem, de már nem sokáig:) Jaj, annyira imádom az állatokat, mindegy, hogy szőrös, vagy tollas, mindet megölelgetném! Puszi Neked is meg a kutyádnak is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is imádom az állatkákat! Nagyon várom a Barbie szilvesztert! Épp most is rajtam ugrál Suzy kutyuskám!

      Törlés
  5. Imádom a szőke göndör hajú lányodat! Remélem, idén is láthatom élőben! A sztori folytatására őrülten kíváncsi vagyok én is! :)

    VálaszTörlés