2013. december 1., vasárnap

Végre itt a december!

Lassan egy éve annak, hogy belefogtam a blogírásba! Nem gondoltam volna, hogy ennyi kedves emberrel ismerkedem meg a blogon keresztül! Nagyon örülök nektek! Képzeljétek, a blogom látogatottsága több mint 5000. Azt hittem, senki sem fogja olvasni! De térjünk vissza a címben is említett decemberhez. A kedvenc hónapom, imádom a karácsonyi készülődést, én még mindig várom a Mikulást! A szülinapom is decemberben van! Szóval, a jövőhéten lesz a szülinapom, ötödikén. Másnap jön a Mikulás. Tele van ünneppel ez a hónap. Meg is leptem magam két babával, akik valószínű holnap itt is lesznek! Most képet nem teszek fel. Csak meg akartam köszönni, hogy olvassátok a blogom!

10 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: congratulations on your first year of this blog. I also congratulate you on your birthday. I read December is your month. It's my favorite month too. I like Christmas. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az évfordulóhoz! Én szeretem a blogodat, úgyhogy rám számíthatsz mindig! :-) A decemberi ünnepeket imádom, és az egész hónap hangulatát, csodálatos. Kíváncsi vagyok a két új babádra, alig várom a képeket! Klassz ez a háttér is! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Boldog születésnapot, finom Mikulás-ajándékokat, és jó hangulatú karácsonyi készülődést kívánok, szeretettel :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a hátteredet! :) Remélem, hamarosan viza tudok ülni a gép elé és megint bele vethetem magam a világomba :) Hiányzik! :(

    VálaszTörlés