2013. november 11., hétfő

Vény nélkül...

George hazajött a konferenciáról és az első dolga az volt, hogy behívta az irodájába Leilát és Danielt. Nem volt hajlandó elfogadni Leila felmondását. A megbeszélés sikeres volt, ugyanis Leila marad a klinikán. Ádin megtudta apjától, hogy Léna nyaralni ment és, hogy ma délután érkezik haza. Elhatározta, hogy meglepi Danielt és kiviszi a repülőtérre Léna elé. Daniel a két hét alatt szinte csak Lénáról tudott beszélni, ezért gondolta Ádin, hogy meglepi a haverját.
-Jó, hogy látlak Daniel! Ráérsz délután?

- Igen, nincs semmi dolgom!

-Akkor kijössz velem a repülőtérre? Ugyanis, számodra nagyon fontos személy fog ma érkezni!

-Anyám ideutazik! Ádin és ezt így kell megtudnom! Akkor délután találkozunk!...-Daniel úgy elfutott, meg sem várta, hogy Ádin mit mond.

-Ó persze, az anyukád!- Ádin jót nevetett.
Délután a fiúk kimentek a repülőtérre. Daniel nagyon izgatott volt, kicsit sem találta furcsának, hogy az anyukája fel sem hívta telefonon, arra gondolt, biztosan a műtőben volt, ezért hívta Ádint, a gépről pedig már nem tudta hívni. A gép landolt a repülőtéren.
Ádin még mindig nem árulta el Danielnek, hogy nem az anyukája érkezik. Reméli, nem fog rá megharagudni Daniel. Ádin úgy érzi, hogy Léna nem közönbös Daniel számára, örülne, ha végre boldog lenne a haverja. Lénát régóta ismeri, Danielnek pont egy ilyen lányra lenne szüksége.
Léna és Kayla leszálltak a gépről. Nagyon el voltak fáradva, mind a két lány arra gondolt, hogy bárcsak maradhattak volna még egy hetet! Vissza kell rázódniuk a szürke hétköznapokba. Ám ekkor Léna meglátta Danielt és Ádint. Daniel ránézett Lénára és hirtelen elszaladt! Léna azt hitte, hogy nem is látta jól!-Ez borzasztó! Már minden pasiban őt látom! Hiszen csak Ádin integet nekünk.
-Most hová futok? Mi van velem? Léna és anya biztosan egy géppel érkezett! Daniel ne legyél ennyire naív! Ádin jól átvágott, nem anya, hanem Léna, hát persze! Hogy én mekkora egy nagy.... vagyok! Daniel lebuktál, csak el ne mesélje Lénának! Majd felhívom, ráfogom, hogy rámjött a hasmenés! Á, ez nem jó, lebuktam és kész! Magamnak sem mertem bevallani, hogy szeretem! Ádin pedig észrevette! Lebuktam!!! Te jó ég, én szerelmes vagyok!

-Sziasztok lányok! Jól utaztatok? Apa mondta, hogy most érkeztek, gondoltam jól jön egy fuvar hazafelé!

-Ádin, de jó újra látni téged! Micsoda meglepetés! Egyedül jöttél?-kérdezte Léna

-Hát persze, hogy egyedül!- mosolygott Ádin. Nem árulta el Lénának, hogy Daniel is itt volt, csak megszökött.

8 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: awesome airport. I like the plane. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Nahát, hogy Danielt mennyire kiforgatja önmagából a szerelem... :))) És: húúú, repülőd is van?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, elég furcsán viselkedik Daniel! Fog még meglepetést okozni!

      Törlés
  3. Ó ezen nagyon jót vidultam, a mai nap után rám is fért! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egy kicsit felvidított a sztorim!

      Törlés
  4. Jaj, ez a Daniel! Ennyire azért nem kell félni az érzésektől, ejnye! Várom a folytatást, izgalmas a sztori!

    VálaszTörlés