2013. november 21., csütörtök

Egy kis divatbemutató

Az elmúlt héten sokat szenvedtem, szó szerint, mert sikerült kificamítani a bokámat! Nem akarok panaszkodni, de még mindig be van dagadva! Szóval nincsennek túl jó napjaim. Azért jó dolog is történt, sikerült megvennem a Movie date Ken babám igazi Mattel ruháját! Nagyon szeretem, ha egy babámnak mindene megvan, amivel árulták! Persze nem csak a Mattel ruhákat szeretem, mert olyan jó érzés alkotni nekik valami szépet! Ti hogy vagytok ezzel?
Most pedig megmutatom, hogy mit kötöttem! Egy kardigánt, amire nagyon büszke vagyok!
Stacie baba pedig, bemutatja az első körkötött felsőjét! A szoknyát horgoltam.
A legújabb szerzeményem ez a kis, cuki Tommy baba! Annyira megtetszett a szép, kék szeme, hogy nem tudtam nem megvenni!

11 megjegyzés:

  1. Hello from Spain, I wish that you're better than your ankle problems. I really like your new dolls. We keep in touch.

    VálaszTörlés
  2. Remélem, hamar rendbe jön a bokád! Nagyon édesek ezek a kötött holmik! Én még tanulok varrni, de amikor valami jól sikerül a babáimra, akkor örvendezek neki (ilyen még nem sok volt, általában túl nagyok). Azért szorgalmasan próbálkozom a varrással, előbb-utóbb belejövök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Már nem olyan vészes a bokám, de még nem a régi, kicsit lila, kicsit be van dagadva! Az még a szerencsésebb dolog, ha kicsit nagyra sikerül egy ruha, akkor van baj, ha kicsi!

      Törlés
  3. Jobbulást kívánok. Nagyon jól sikerült a pulcsi. Csinos lett Stacie baba baba is az uj ruhájában.

    VálaszTörlés
  4. Én is jobbulást kívánok! Nagyon szépen tudsz kötni és horgolni! A kardigánra (is) legyél is csak büszke, mert tényleg gyönyörű lett!! Én ruhákat nem igazán szeretek csinálni, mert nem nagyon értek hozzá, viszont apró kiegészítőket, tárgyakat annál inkább! Most a karácsonyi cuccokra készülök, bár lehet, hogy nálam nem karácsonykor lesz karácsony. Tommy babát pedig jól tetted, hogy megvetted, egyrészt, mert tényleg szép, másrészt olyan ritka a kisfiú baba, hogy nem szabad kihagyni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedvességed! Én is a karácsonyra készülődöm! Nehéz lesz megvalósítani, de próbálkozom vele! Van egy csomó tervem!

      Törlés
  5. Szia, jobbulást kívánok :) Aranyos a picike baba, a pulcsi pedig nagyon szép, és igényes, gratu hozzá! Én is szoktam kötni, majd felteszem egyszer a blogba.
    Az eredeti ruha megtalálása pedig, mint egy vadász zsákmány, külön jóó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szívesen megnézném, hogy miket kötöttél! Én most egy sapit kötögetek.

      Törlés
  6. Imádom a kötött fölsődet, egyszerűen nagyszerű! A kisfiúk pedig tényleg ritkák, így örökre leköteleztél, mikor kaptam tőled!!

    VálaszTörlés