2013. október 11., péntek

Vásároltam

A napokban vettem egy kupac babát. Aki miatt megvettem, az nem más mint egy Heart Family kisfiú. Imádom azt a babát, igaz már volt egy nekem, de valahogy mégis szerettem volna mégegyet. Az újnak, a haja egy picit dúsabb és nagyobb. Eddig azt hittem, hogy csak az én kisfiú babámnak van púder illata, de az újnak is ugyanolyan kellemes illata van. Érdekes, hogy a többi olyan babámnak nincs illata. Íme a kupac!
Amint látjátok, van közöttük mindenféle baba. Aggódtam is rendesen, hogy nehogy kiderüljön, hogy egy kupac kacatot vettem. Persze van közöttük nagyon rossz állapotban lévő utánzat is. Íme a szépek!
Tehát, lett egy Heart Family kisfiúm, egy nagyon szép Sindy babám, egy Shelly baba, akiről azt hittem olyan, mint amilyen már van nekem, de kiderült róla, hogy nem. Továbbá lett még egy, szép fashionista Barbie-m.
Volt a kupacban még, három Simba baba. Továbbá, egy régi Skipper, egy tökéletes Shelly utánzat, és még egy Mattel sellőfej, gagyi testen, neki szeretnék majd beszerezni, egy szép Mattel testet, mert a fej nagyon új, még a frizurája is az eredeti, érdekes narancsos haja van. A másik Mattel fej, egy tündérfej lehet, neki találtam Mattel testet, de még nem tudtam beazonosítani. A kupacban lévő többi babát inkább nem fotózom le, ők az eladó fényképén láthatóak.

6 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: great collection. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Jól bevásároltál, lett egy pár szép babád. Lehet még kevesen laktak nálad?? Vagy tévedek?
    Gratulálok az ujjakhoz, és mihamarabb találj olyan testet amit szeretnél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban sokan laknak már nálam, de nem tudtam 3500ft-ért nem megvenni őket! Sőt megint vásároltam, képzeld, egy 1993-as Midge babát és egy néger fiút.

      Törlés
    2. Már alig várom, hogy megnézzem. Midge jaj nekem. A néger fiu is bizonyára jól néz ki.

      Törlés
  3. 1.kép 2 sorban olyan babám van nekem is az egy menyasszony volt én kiskoromba kaptam a nagynénémtől csak már annak sincs meg a ruhája. Aszthíszem alice vagy mariana volt a dobozára írva

    VálaszTörlés