2013. október 19., szombat

Steven és Naomi

Nincs túl sok néger babám, de mivel tegnap végre lett egy pasi is közöttük, így ki tudtam alakítani egy családot. Sokat keresgéltem, mire megtaláltam, hogy ki is ez a pasi. Először azt hittem, hogy egy Steven baba, de hosszasabb keresgélés után, egyre jobban úgy tűnik, hogy ő egy néger Ken, méghozzá egy herceg. De én mégis a Steven nevet adtam neki. A párja Naomi lett és van két kislányuk.
Íme a fotók! Steven mellett a húga, Kisa áll, Naomi mellett pedig a nővére, Christie. Szóval, Steven is orvos, így ő is szerepet kapott a Vény nélkül című sorozatomban. Ott még független pasi lesz, aki éppen megismerkedik a gyönyörű Naomival. Egy kicsit elhanyagoltam a sorozatom, de ígérem hamarosan folytatom!

12 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: Steven and Naomi are a nice couple. Lovely daughters .. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szép pár lett Steven és Naomi! És úgy látom, a család nem csak gyerekekkel, hanem két sógornővel is bővült :) Gratulálok a kis családhoz!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a "fekete" családod. Igen a néger babák elég ritkák nálunk. A találkozón és is szerelmes lettem irántuk és utána kaptam kedves barátnőmtől egy fekete szépséget, és csoda történt mert nem sokkal utána tudtam hozzá intézni egy fiúcskát is. Sajnos a piciket még nem találtam, addig is majd gyermektelen párként élik az életüket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Bizony, évek óta szerettem volna a lányokhoz egy szép pasit és most végre sikerült! Lefotózod a te babáidat? Szívesen megnézném őket!

      Törlés
  4. És megint láthatom a göndör hajú kedvencemet! :) Nagyon örülök, hogy van egy fekete fiúd, nekem is csak egy van, és valóban szabályosan vadászni kell rájuk. Remélem, hamarosan látjuk a fotóregény folytatását, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lett Dr. Petrovval és Lénával :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már készülnek a fotók a folytatáshoz! Ó, igen, nem akartam hinni a szememnek mikor megláttam, hogy ő valóban, egy helyes fekete fiú!

      Törlés
  5. Oh, szóval te vetted meg azt a fiút:-) Én is a Steven névre tippeltem, mikor láttam az aukción. Nagyon jó kis család lesznek, így együtt. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. Juj, de klassz kis család! Gyönyörűek!! :-) A Steven tökéletes név, passzol hozzá! Naomi ruhája pedig nagyon szép!! Én is várom a folytatást! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Pár nap múlva fent lesz a blogon a folytatás! :)

      Törlés