2013. január 17., csütörtök

Hú, de sokan vagytok

Ez a kép, csak a töredékét mutatja a babáimnak. Nem tudom mennyien vannak. Jó lenne megszámolni, de olyan nehéz. Volt, hogy nekiálltam megszámolni, de nagyon sok pakolással járt. Le szoktam írni a nevüket egy papírra, de van, hogy kihagyom valamelyiket. Szóval nem tudom megszámolni. Már régóta gyűjtöm őket, főleg a Mattel babákat, de amúgy mindegy, csak baba legyen. Nem tudom más gyűjtő, hogy van ezzel, de nekem sosem elég, mindig van egy, ami nagyon kell. Ha véletlen idekeveredik egy másik gyűjtő, légyszi írd meg, te, hogy vagy ezzel. Szóval, sosem érzem teljesnek a gyűjteményemet, de így van ez jól, mert akkor, nem is lennék gyűjtő.:))

9 megjegyzés:

  1. Láttad a túl a sövényem mesét? Abban van ez a szlogen: "a csupacsipsz sosem elég" Na nálam ez érvényes a babákra: mindig van egy, ami valamiért kell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam a mesét, talán át is írhatnánk, „babából sosem elég”.

      Törlés
  2. Ismerem azt az érzést. Fizikai fájdalmat tudok érezni, ha nem szerezhetem meg azt, amit kinéztem magamnak. Kicsit őrült dolog, aztán ha megvan, egy ideig nézegetem, és ha a család már nem bírja látni, elrakom. Talán egyszer kapnak egy külön szobát a babáim...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól megfogalmaztad, valóban fáj, ha nem lehet az enyém az a baba amit kinéztem. Az én babáim, egy nagy polcon laknak és az ágyneműtartóban.

    VálaszTörlés
  4. Örülök hogy itt lehetek,mániákus barbie baba gyüjtő vagyok! Eddig van kb 30-35 babám,rengeteg ruhám,közte amiket én varrtam (kézzel) :) cipők kiegészítők! Bolhapiacokon szoktam beszerezni olcsón a legjobb babákat,fital kislányok kiárulják a sajátjukat én meg hopp lecsapok rá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én örülök, hogy olvasod a blogomat! Nekem kb. 145 mattel babám van. Én játékboltban szoktam vásárolni, de ősz óta a vateráról is. Nálunk nincs bolhapiac, pedig jó lenne. Te nem mutatod be a babáidat, gondolkodtál már azon, hogy blogot írj róluk?

      Törlés
    2. Én nem értek az ilyenhez!! facebokon van az albumjaim közt kirakva hogy hObbim :) Te elérhető vagy ott? amúgy itt az idő valamiért nem jól van beállítva én most válaszolok d emajd nézd meg mi lesz ki írva :9 2013.04.19. 5:20

      Törlés
    3. Igen, elérhető vagyok facebookon, rákerestem a nevedre és kettő találat van. Melyik vagy te? Az egyik, gyönygyösi a másiknál az iskola van feltüntetve.

      Törlés
  5. kisbabával vagyok a borítóképen is a profilba meg a kislányom képe van igen Gyöngyös :)

    VálaszTörlés