Oldalak

2013. szeptember 18., szerda

Simba babák

Borókának megígértem, hogy bemutatom az én Simba gyűjteményemet. Van közöttük fiú, lány, szőke, barna (a szőke pasit nem találtam meg), tini, gyerkőc, bébi és újszülött. A kedvenc pasim a fekete hajú, gumi lábú, őt lefotóztam külön, ruha nélkül.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöööm!!! Egészen leesett az állam, úgy lenyűgöztél, hogy ezeket a régi babákat milyen tisztán, szépen, tökéletes állapotban tartod!!! Na, nem mintha nem feltételeztem volna, de olyan ritkán látni ilyen "egészséges" babákat, hogy öröm nézni a kollekciódat! Nagyon gratulálok hozzájuk, gyönyörűek! A Szafari családot konkrétan így nem ismertem, de mondhatom, hogy máris imádom őket, mert nagyon jót lehetne velük játszani! :-)

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: I like your collection of Simba dolls. I also I have children. Very cute. Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. A minikéket fogtam is!! Sokkal kisebbek, mint a mattel újszülöttek! Eszméletlenségük felsőfoka, hogy bizony anatómiailag korrektek, kisfiú és kislány bébik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan picik, hogy ruhát is, szinte lehetetlen nekik varrni! :)

      Törlés
  4. Fantasztikus gyűjtemény! Láttam őket élőben meg meg is nézegettem őket meg miegymás, de így, együtt egy csoportképen, lenyűgöző! Szép nagy a család; anya, apa, tesók, unokatesók, minden van:)

    VálaszTörlés